Zelfstandig werkende kok (fulltime/parttime)

Wat ga jij doen?

Alles begint bij een goede voorbereiding, van het maken van onze pasta’s en brood tot de mise en place voor de avond. Je gaat werken met de meest verse producten van topkwaliteit. Sommige producten komen zelfs rechtstreeks uit Italië. Samen met je collega’s ga jij de mooiste en vooral ook lekkerste Italiaanse gerechten maken. Hiernaast ben je ook erg creatief en kom je vaak met ideeën voor de nieuwe menukaart. Ook hebben wij vaak met seizoensproducten buiten de normale kaart, hierbij is jouw creativiteit ook erg belangrijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke afwisselende baan aan met doorgroeimogelijkheden, zeer goed salaris en een goede fooi, goede arbeidsvoorwaarden en de leukste collega’s.
Je komt werken in het gezelligste team van Doetinchem, naast hard werken is er dus ook ruimte om na werk een gezellige borrel te doen. Je gaat werken met producten van topkwaliteit waar je veel over gaat leren. Verder is er ook ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, wil jij bijvoorbeeld een masterclass volgen, geef het bij ons aan en wij helpen je hiermee verder.

Ben jij de perfecte match voor ons?

  • Je bent ambitieus, een teamplayer en een harde werker
  • Je hebt een passie voor koken
  • Je bent creatief en komt vaak met nieuwe ideeën
  • Je bent flexibel in de weekenden en op feestdagen
  • Je wilt geen-dag-hetzelfde baan

Word jij onze nieuwe collega? Mail naar info@lola-doetinchem.nl, bel naar 06-22022302