About WIE ZIJN WIJ

Cucina Lola

Comfortfood van het zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons zijn wij al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd. Daar hoopt Lola nu verandering in te brengen met onze visie op de ‘cucina nuova’. Met diverse gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van onze visie op de Italiaanse keuken.

Culinaire groet,

Uw Chef

By Lola!

Genieten bij Lola Italian Bar & Kitchen met een goed glas wijn, een Italiaanse lunch, high wine of een uitgebreid diner. Boven is onze Vinoteca geopend voor een borrel met een bijpassende antipasti. In het voorjaar hopen wij u de mogelijkheid te bieden om op ons voorterras plaats te nemen of in onze gezellige Toscaanse binnentuin!

In december zullen onze deuren 7 dagen in de week geopend zijn om onze gasten optimaal te kunnen laten genieten van de nieuwe aanwinst in de Grutstraat!

Reserveren kan nu online of telefonisch via: 0314-240001. Ook kunt u ons volgen op Facebook of Instagram.

 

Ciao!!