Gastheer/gastvrouw (fulltime/parttime)

Wat ga je doen?

Je gaat samen met je collega’s er alles aan doen om de gast een onvergetelijke avond te geven. Je heet de gast welkom, placeert de gast en je bent daarna bij elke stap van de gast aanwezig zodat zij een fijne avond kunnen hebben. Dit betekent dat je de menu- en drankkaart goed kan uitleggen, bestellingen kan opnemen en alles wat daarbij hoort. Verder is er een geheel Italiaanse wijnkaart, met wijnen uit vele verschillende gebieden, waar je de gasten over kan informeren.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke afwisselende baan aan met doorgroeimogelijkheden, zeer goed salaris en een goede fooi, goede arbeidsvoorwaarden en leuke collega’s. Er is ruimte voor vrije weekend dagen, en gezelligheid is erg belangrijk bij ons. We zijn recentelijk open gegaan in ons prachtige pand, en misschien is onze binnentuin nog wel mooier.
Je gaat werken met producten van topkwaliteit waar je veel over gaat leren. Verder is er ook ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen; wil jij een wijncursus volgen, sociale hygiëne behalen of wat dan ook, geef het bij ons aan en wij helpen je hiermee verder.

Ben jij de perfecte match voor ons?

  • Je bent ambitieus, een teamplayer en een harde werker
  • Je bent flexibel in de weekenden en op feestdagen
  • Je wilt geen-dag-hetzelfde baan
  • Je bent representatief
  • Je bent sociaal sterk en gastgericht

Word jij onze nieuwe collega? Mail naar info@lola-doetinchem.nl, bel naar 06-22022302.